1
Na pánvi s rozehřátým olivovým olejem restujte 5 minut zeleninu nakrájenou na kostičky. Zasypte oreganem a přidejte hovězí a vepřové maso. Promíchejte, aby se maso dobře promísilo se zeleninou. Podlijte červeným vínem a počkejte do odpaření alkoholu.
2
Ve vlažné vodě metličkou rozšlehejte rajčatový protlak a vlijte jej do masové směsi. Promíchejte a vařte na mírném ohni 3 hodiny.
3
Na posledních 20 minut přilijte mléko, dochuťte solí a pepřem.
4
Těstoviny uvařte dle návodu na obalu. Podávejte s boloňskou omáčkou a najemno strouhaným pecorinem.
1
Na pánvi s rozehřátým olivovým olejem restujte 5 minut zeleninu nakrájenou na kostičky. Zasypte oreganem a přidejte hovězí a vepřové maso. Promíchejte, aby se maso dobře promísilo se zeleninou. Podlijte červeným vínem a počkejte do odpaření alkoholu.
2
Ve vlažné vodě metličkou rozšlehejte rajčatový protlak a vlijte jej do masové směsi. Promíchejte a vařte na mírném ohni 3 hodiny.
3
Na posledních 20 minut přilijte mléko, dochuťte solí a pepřem.
4
Těstoviny uvařte dle návodu na obalu. Podávejte s boloňskou omáčkou a najemno strouhaným pecorinem.