1
Troubu předehřejte na 200 °C. Mouku promíchejte se solí a pepřem a obalte v ní kousky ryby. Pak je namočte do vajec a obalte ve strouhance.
2
Plech vyložte pečicím papírem. Položte na něj obalené kousky ryb, pokapejte je olivovým olejem a pečte pěkně dokřupava, asi 15 minut.
3
Jogurt promíchejte s bylinkami a solí a podávejte k rybím prstům.
1
Troubu předehřejte na 200 °C. Mouku promíchejte se solí a pepřem a obalte v ní kousky ryby. Pak je namočte do vajec a obalte ve strouhance.
2
Plech vyložte pečicím papírem. Položte na něj obalené kousky ryb, pokapejte je olivovým olejem a pečte pěkně dokřupava, asi 15 minut.
3
Jogurt promíchejte s bylinkami a solí a podávejte k rybím prstům.