1
Předehřejte troubu na 90°C a plech vyložte pečicím papírem.
2
Bílky vyšlehejte se špetkou soli do sněhu. Moučkový cukr přesejte, přidávejte ho po lžících při šlehání do sněhu, až bude lesklý a začne se táhnout.
3
Cukrářský sáček s hladkou trubičkou s otvorem o průměru 1 cm naplňte sněhem a na pečicí papír tvořte dvě ouška a pak trubičkou s větším otvorem o průměru 3 cm hlavičky.
4
Plech vložte do trouby a sušte, až pusinky ztuhnou tak, aby se snadno odlouply od papíru. Nechte vychladnout na tácu. Namalujte králíčkům očka a pusu, pak do nich zapíchněte špejle.
1
Předehřejte troubu na 90°C a plech vyložte pečicím papírem.
2
Bílky vyšlehejte se špetkou soli do sněhu. Moučkový cukr přesejte, přidávejte ho po lžících při šlehání do sněhu, až bude lesklý a začne se táhnout.
3
Cukrářský sáček s hladkou trubičkou s otvorem o průměru 1 cm naplňte sněhem a na pečicí papír tvořte dvě ouška a pak trubičkou s větším otvorem o průměru 3 cm hlavičky.
4
Plech vložte do trouby a sušte, až pusinky ztuhnou tak, aby se snadno odlouply od papíru. Nechte vychladnout na tácu. Namalujte králíčkům očka a pusu, pak do nich zapíchněte špejle.