1
Z bílků ušlehejte tuhý sníh – nejprve bílky šlehejte samotné, když se vytvoří hustá pěna, přidejte krupicový cukr a došlehejte dotuha. Nakonec vmíchejte moučkový cukr a nad párou šlehejte, dokud není směs lesklá.
2
Směs rozdělte na poloviny, jednu obarvěte potravinářskou barvou narůžovo. Pak každou dejte do samostatného cukrářského pytlíku, oba vložte dohromady do třetího pytlíku a na plech vyložený pečicím papírem kreslete dvoubarevné pusinky.
3
Pečte na 100 °C asi 1 hodinu. Upečené pusinky poznáte tak, že se snadno odlepí od pečicího papíru.
4
Pusinky zdobte šlehačkou, přelijte sirupem a ozdobte třešněmi. Sirup získáte patnáctiminutovým povařením obou na něj potřebných ingrediencí s 250 ml vody.
1
Z bílků ušlehejte tuhý sníh – nejprve bílky šlehejte samotné, když se vytvoří hustá pěna, přidejte krupicový cukr a došlehejte dotuha. Nakonec vmíchejte moučkový cukr a nad párou šlehejte, dokud není směs lesklá.
2
Směs rozdělte na poloviny, jednu obarvěte potravinářskou barvou narůžovo. Pak každou dejte do samostatného cukrářského pytlíku, oba vložte dohromady do třetího pytlíku a na plech vyložený pečicím papírem kreslete dvoubarevné pusinky.
3
Pečte na 100 °C asi 1 hodinu. Upečené pusinky poznáte tak, že se snadno odlepí od pečicího papíru.
4
Pusinky zdobte šlehačkou, přelijte sirupem a ozdobte třešněmi. Sirup získáte patnáctiminutovým povařením obou na něj potřebných ingrediencí s 250 ml vody.