1
Z mouky, másla, moučkového cukru, vajec, vanilkového cukru a kypřicího prášku vypracujte pevné těsto.
2
Těsto rozdělte na tři díly a rozválejte jej na máslem vymazané plechy.
3
Potřete rybízovým džemem a navrch rozdělte hmotu z ušlehaných bílků, krupicového cukru a vlašských ořechů a poprašte moučkovým cukrem.
4
Pečte při 180 °C 15–20 minut a ještě zatepla nakrájejte na kostičky.
1
Z mouky, másla, moučkového cukru, vajec, vanilkového cukru a kypřicího prášku vypracujte pevné těsto.
2
Těsto rozdělte na tři díly a rozválejte jej na máslem vymazané plechy.
3
Potřete rybízovým džemem a navrch rozdělte hmotu z ušlehaných bílků, krupicového cukru a vlašských ořechů a poprašte moučkovým cukrem.
4
Pečte při 180 °C 15–20 minut a ještě zatepla nakrájejte na kostičky.