1
Očištěná jablka zbavená jádřinců nakrájejte na měsíčky.
2
Zapékací mísu vymažte máslem, přidejte jablka, zasypte je skořicí a zakápněte citronovou šťávou. Navrch položte ještě pár kousků másla. Vložte do trouby předehřáté na 180 °C a pečte 25 minut.
3
Po vyjmutí přidejte vanilkové aroma a rozmixujte tyčovým mixérem. Uchovávejte v uzavíratelné sklenici v lednici, maximálně jeden měsíc.
1
Očištěná jablka zbavená jádřinců nakrájejte na měsíčky.
2
Zapékací mísu vymažte máslem, přidejte jablka, zasypte je skořicí a zakápněte citronovou šťávou. Navrch položte ještě pár kousků másla. Vložte do trouby předehřáté na 180 °C a pečte 25 minut.
3
Po vyjmutí přidejte vanilkové aroma a rozmixujte tyčovým mixérem. Uchovávejte v uzavíratelné sklenici v lednici, maximálně jeden měsíc.