1
Omytá kuřecí prsa pokrájejte na kousky, osolte a opepřete.
2
V hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje, opečte je dozlatova a dejte stranou.
3
Chřest nakrájejte na 2cm kousky a dřevnaté konce odkrojte. Několik hlaviček chřestu dejte stranou na ozdobu.
4
Do hrnce přidejte lžíci oleje, oloupané, nožem podrcené stroužky česneku a připravený chřest. Restujte pomalu asi 10 minut.
5
Přidejte smetanu, vývar a parmazán. Za občasného promíchání vařte 5 minut. Nakonec vše důkladně promixujte ponorným mixérem.
6
Před servírováním přidejte šťávu a kůru z dobře omytého citronu a dochuťte solí a pepřem. Servírujte s kuřecím masem. Ozdobte čerstvou bazalkou a zakápněte zbylým olivovým olejem.
1
Omytá kuřecí prsa pokrájejte na kousky, osolte a opepřete.
2
V hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje, opečte je dozlatova a dejte stranou.
3
Chřest nakrájejte na 2cm kousky a dřevnaté konce odkrojte. Několik hlaviček chřestu dejte stranou na ozdobu.
4
Do hrnce přidejte lžíci oleje, oloupané, nožem podrcené stroužky česneku a připravený chřest. Restujte pomalu asi 10 minut.
5
Přidejte smetanu, vývar a parmazán. Za občasného promíchání vařte 5 minut. Nakonec vše důkladně promixujte ponorným mixérem.
6
Před servírováním přidejte šťávu a kůru z dobře omytého citronu a dochuťte solí a pepřem. Servírujte s kuřecím masem. Ozdobte čerstvou bazalkou a zakápněte zbylým olivovým olejem.