1
Rozložte na pracovní plochu 600 g krůtích prsních řízků. Maso osolte, opepřete a potřete 50 g bazalkového pesta.
2
Okapaných 200 g mozzarelly nakrájejte na plátky a rozložte na polovinu masa. Přidejte okapaných 90 g sušených rajčat a rozdělte do porcí masa 150 g listů baby špenátu. V případě potřeby můžete sepnout párátkem.
3
Maso svrchu ještě potřete zbylými 50 g bazalkového pesta, vložte do pekáčku vymazaného lžící olivového oleje a pečte v troubě na 200 °C po dobu 20 minut.
4
Po uplynutí doby pečení rovnou podávejte. Krůtí kapsy po italsku vám budou chutnat i například s pyré z bio brambor.
1
Rozložte na pracovní plochu 600 g krůtích prsních řízků. Maso osolte, opepřete a potřete 50 g bazalkového pesta.
2
Okapaných 200 g mozzarelly nakrájejte na plátky a rozložte na polovinu masa. Přidejte okapaných 90 g sušených rajčat a rozdělte do porcí masa 150 g listů baby špenátu. V případě potřeby můžete sepnout párátkem.
3
Maso svrchu ještě potřete zbylými 50 g bazalkového pesta, vložte do pekáčku vymazaného lžící olivového oleje a pečte v troubě na 200 °C po dobu 20 minut.
4
Po uplynutí doby pečení rovnou podávejte. Krůtí kapsy po italsku vám budou chutnat i například s pyré z bio brambor.