1
Maso omyjte, osušte kuchyňskou papírovou utěrkou a nakrájejte na velmi tenké plátky.
2
Smíchejte cukr, sójovou omáčku, rybí omáčku, nadrobno nakrájený česnek a cibuli, maso namarinujte a nechte v lednici odpočinout alespoň 2 hodiny.
3
Troubu rozehřejte na 220 °C.
4
Maso vyjměte z marinády, odstraňte kousky cibule a česneku a plátky masa rozložte na pečicí mřížku. Grilujte dozlatova.
1
Maso omyjte, osušte kuchyňskou papírovou utěrkou a nakrájejte na velmi tenké plátky.
2
Smíchejte cukr, sójovou omáčku, rybí omáčku, nadrobno nakrájený česnek a cibuli, maso namarinujte a nechte v lednici odpočinout alespoň 2 hodiny.
3
Troubu rozehřejte na 220 °C.
4
Maso vyjměte z marinády, odstraňte kousky cibule a česneku a plátky masa rozložte na pečicí mřížku. Grilujte dozlatova.