1
Pánev rozpalte, přidejte 2 lžíce olivového oleje a pak na něm asi 2–3 minuty z každé strany opékejte 4 vepřové kotlety s kostí.
2
Vyndejte z pánve a udržujte teplé. Naopak do pánve dejte 450 g žampionů, rozčtvrcených, 2 stroužky česneku, rozmělněné, a opékejte 2–6 minut.
3
Přilijte 60 ml kuřecího vývaru, 60 ml bílého vína, přidejte 2 lžíce hrubozrnné hořčice a vařte další 2 minuty.
4
Vmíchejte pořádnou hrst hladkolisté petrželky a do pánve rovněž vraťte kotlety. Podávejte s pečenými bramborami a lehce zavadlým špenátem.
1
Pánev rozpalte, přidejte 2 lžíce olivového oleje a pak na něm asi 2–3 minuty z každé strany opékejte 4 vepřové kotlety s kostí.
2
Vyndejte z pánve a udržujte teplé. Naopak do pánve dejte 450 g žampionů, rozčtvrcených, 2 stroužky česneku, rozmělněné, a opékejte 2–6 minut.
3
Přilijte 60 ml kuřecího vývaru, 60 ml bílého vína, přidejte 2 lžíce hrubozrnné hořčice a vařte další 2 minuty.
4
Vmíchejte pořádnou hrst hladkolisté petrželky a do pánve rovněž vraťte kotlety. Podávejte s pečenými bramborami a lehce zavadlým špenátem.