1
Na oleji s bylinkami a stroužky česneku opečte osolenou a opepřenou panenku, 15 minut.
2
Očištěné, osolené houby a na nudličky pokrájený pórek orestujte v hlubší pánvi na zbylém másle dozlatova. Okořeňte, podlijte vínem, nechte odpařit a odstavte z ohně.
3
Polentu pomalu zašlehejte do vroucí osolené vody a vařte 10 minut. Ke konci do ní nastrouhejte parmazán a vmíchejte 20 g másla.
4
Panenku podávejte na lůžku z polentové kaše, s houbami, nakrájenou na medailonky.
1
Na oleji s bylinkami a stroužky česneku opečte osolenou a opepřenou panenku, 15 minut.
2
Očištěné, osolené houby a na nudličky pokrájený pórek orestujte v hlubší pánvi na zbylém másle dozlatova. Okořeňte, podlijte vínem, nechte odpařit a odstavte z ohně.
3
Polentu pomalu zašlehejte do vroucí osolené vody a vařte 10 minut. Ke konci do ní nastrouhejte parmazán a vmíchejte 20 g másla.
4
Panenku podávejte na lůžku z polentové kaše, s houbami, nakrájenou na medailonky.