Nejprve si připravte marinádu. Do rajčatového protlaku přidejte kůru z citronu, česnek, sůl, pepř, muškátový oříšek a olej a promíchejte. Naklepané plátky masa potřete marinádou a nechte přes noc uležet. Na pánvi opečte plátky masa z obou stran. Podlijte vínem. Fazolové lusky, papriku a rajčata osolte a opepřete a orestujte na oleji. Podávejte s bramborovými noky uvařenými dle návodu na obalu.
1
Nejprve si připravte marinádu. Do rajčatového protlaku přidejte kůru z citronu, česnek, sůl, pepř, muškátový oříšek a olej a promíchejte. Naklepané plátky masa potřete marinádou a nechte přes noc uležet. Na pánvi opečte plátky masa z obou stran. Podlijte vínem. Fazolové lusky, papriku a rajčata osolte a opepřete a orestujte na oleji. Podávejte s bramborovými noky uvařenými dle návodu na obalu.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!