1
Tresku nafiletujte a zakápněte lžící citronu. Dejte stranou.
2
Smíchejte celozrnnou mouku s kmínem, paprikou a tymiánem. Osolte a opepřete. Tresku osušte a obalte v moučné směsi.
3
Rozehřejte 2 lžíce oleje s 20 g másla a tresku opékejte 5 minut z každé strany. Pokud je třeba, přidejte lžíci oleje.
4
V malém hrnci rozehřejte 120 g másla, přidejte pokrájenou jarní cibulku a po chvíli 2 stroužky prolisovaného česneku. Opékejte dosklovata.
5
Přidejte 2 hrsti nadrobno nakrájené petrželky a vývar. Nechte lehce zredukovat.
6
Nakonec přidejte smetanu. Osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Chvíli povařte.
7
Kapustičky, fazolky a hrášek krátce spařte ve vroucí vodě a sceďte. Na zbylém oleji orestujte prolisovaný česnek a zeleninu v něm krátce orestujte.
8
Zeleninu servírujte s rybou a máslovou omáčkou. Ozdobte zbylou petrželkou.
9
TIP : svěží chuť obstará citron
10
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému
1
Tresku nafiletujte a zakápněte lžící citronu. Dejte stranou.
2
Smíchejte celozrnnou mouku s kmínem, paprikou a tymiánem. Osolte a opepřete. Tresku osušte a obalte v moučné směsi.
3
Rozehřejte 2 lžíce oleje s 20 g másla a tresku opékejte 5 minut z každé strany. Pokud je třeba, přidejte lžíci oleje.
4
V malém hrnci rozehřejte 120 g másla, přidejte pokrájenou jarní cibulku a po chvíli 2 stroužky prolisovaného česneku. Opékejte dosklovata.
5
Přidejte 2 hrsti nadrobno nakrájené petrželky a vývar. Nechte lehce zredukovat.
6
Nakonec přidejte smetanu. Osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Chvíli povařte.
7
Kapustičky, fazolky a hrášek krátce spařte ve vroucí vodě a sceďte. Na zbylém oleji orestujte prolisovaný česnek a zeleninu v něm krátce orestujte.
8
Zeleninu servírujte s rybou a máslovou omáčkou. Ozdobte zbylou petrželkou.
9
TIP : svěží chuť obstará citron
10
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému