ReceptyTopinky s ančovičkovým máslem a mozzarellou
Topinky s ančovičkovým máslem a mozzarellou
Snadné
0-15 minut
0/5
Středomořská
Svačina
Ingredience
Složení
1 porcí
Máslo 60 g
Olej olivový 1 plž
Šalvěj čerstvá 1 svaz.
Ančovičky filety 6 ks
Citronová kůra 2 plž
Vinný ocet 1 plž
Mozzarella 360 g
Chléb
Máslo 60 g
Olej olivový 1 plž
Šalvěj čerstvá 1 svaz.
Ančovičky filety 6 ks
Citronová kůra 2 plž
Vinný ocet 1 plž
Mozzarella 360 g
Chléb
Příprava
1
Rozehřejte pánev s nepřilnavým povrchem. Přidejte máslo a olivový olej a po 2 až 3 minutách šalvěj, ančovičky, citronovou kůru a ocet. Dobře promíchejte a po minutě sejměte z ohně.
2
Vedle na mřížce opečte na sucho plátky chleba.
3
Na každý vložte část natrhané mozzarelly a přelijte ančovičkovým máslem.
4
Podávejte ještě teplé.
1
Rozehřejte pánev s nepřilnavým povrchem. Přidejte máslo a olivový olej a po 2 až 3 minutách šalvěj, ančovičky, citronovou kůru a ocet. Dobře promíchejte a po minutě sejměte z ohně.
2
Vedle na mřížce opečte na sucho plátky chleba.
3
Na každý vložte část natrhané mozzarelly a přelijte ančovičkovým máslem.
4
Podávejte ještě teplé.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!