1
Cibuli pokrájejte na tenká kolečka a pomalu je asi 10 minut opékejte na lžíci másla. Vsypte cukr a nechte jej zkaramelizovat.
2
Těstoviny mezitím uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly al dente neboli na skus, pak je sceďte a udržujte teplé.
3
Máslo rozehřejte spolu s olejem na mírném ohni. Vsypte strouhanku, česnek a ančovičky a opékejte 2–3 minuty dozlatova. Pak vmíchejte k těstovinám.
4
Rozdělte na talíře, přidejte karamelizovanou cibuli a ozdobte rukolou.
1
Cibuli pokrájejte na tenká kolečka a pomalu je asi 10 minut opékejte na lžíci másla. Vsypte cukr a nechte jej zkaramelizovat.
2
Těstoviny mezitím uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly al dente neboli na skus, pak je sceďte a udržujte teplé.
3
Máslo rozehřejte spolu s olejem na mírném ohni. Vsypte strouhanku, česnek a ančovičky a opékejte 2–3 minuty dozlatova. Pak vmíchejte k těstovinám.
4
Rozdělte na talíře, přidejte karamelizovanou cibuli a ozdobte rukolou.