Vejce vařte ve vroucí vodě 8–9 minut. Nechte je zcela zchladnout, pak je oloupejte, pět z nich přepulte, vyndejte všechny žloutky (bílky pokrájejte a odložte) a vidličkou je rozmačkejte v misce. Přidejte k nim majonézu, ocet, podmáslí, sůl a pepř a dobře rozmíchejte. Zbylá tři vejce nakrájejte na čtvrtky. Listy salátu omyjte, osušte, dejte na servírovací mísu, přidejte čtvrtky vajec, pokrájené bílky a pažitku a vše přelijte ochucenou majonézou.
1
Vejce vařte ve vroucí vodě 8–9 minut. Nechte je zcela zchladnout, pak je oloupejte, pět z nich přepulte, vyndejte všechny žloutky (bílky pokrájejte a odložte) a vidličkou je rozmačkejte v misce. Přidejte k nim majonézu, ocet, podmáslí, sůl a pepř a dobře rozmíchejte. Zbylá tři vejce nakrájejte na čtvrtky. Listy salátu omyjte, osušte, dejte na servírovací mísu, přidejte čtvrtky vajec, pokrájené bílky a pažitku a vše přelijte ochucenou majonézou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!