Naklepané a nasolené maso obalte nejdříve v mouce, pak ve žloutku a nakonec ve sněhu. Na pánvi rozpalte olej a zprudka řízky opečte z obou stran, je-li třeba, dopečte je ještě v troubě. Podávejte se šťouchanými brambory a se spařeným špenátem.
1
Naklepané a nasolené maso obalte nejdříve v mouce, pak ve žloutku a nakonec ve sněhu. Na pánvi rozpalte olej a zprudka řízky opečte z obou stran, je-li třeba, dopečte je ještě v troubě. Podávejte se šťouchanými brambory a se spařeným špenátem.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!