1
Brambory vydrhněte a pokrájejte na kolečka. Vařte je v osolené vodě téměř doměkka a sceďte. Dokud jsou teplé, smíchejte je s vinným octem a dochuťte solí a pepřem. Přikryjte a nechte 30 minut odpočívat.
2
Vejce uvařte natvrdo, zchlaďte, oloupejte a dejte stranou.
3
Do vychladlých brambor přimíchejte mix salátu, nahrubo pokrájenou petrželku a 100 ml olivového oleje.
4
Pstruha osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylý olej a pstruha opékejte kůží dolů 3 minuty. Poté ho obraťte a pečte další 2 minuty. Dejte stranou odpočinout.
5
Bramborový salát servírujte s pokrájenými nakládanými okurkami, filety pstruha a nastrouhaným vejcem. Ozdobte snítkami kopru.
6
TIP : k rybě se báječně hodí odlehčený bramborový salát z našeho receptu
7
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému
1
Brambory vydrhněte a pokrájejte na kolečka. Vařte je v osolené vodě téměř doměkka a sceďte. Dokud jsou teplé, smíchejte je s vinným octem a dochuťte solí a pepřem. Přikryjte a nechte 30 minut odpočívat.
2
Vejce uvařte natvrdo, zchlaďte, oloupejte a dejte stranou.
3
Do vychladlých brambor přimíchejte mix salátu, nahrubo pokrájenou petrželku a 100 ml olivového oleje.
4
Pstruha osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte zbylý olej a pstruha opékejte kůží dolů 3 minuty. Poté ho obraťte a pečte další 2 minuty. Dejte stranou odpočinout.
5
Bramborový salát servírujte s pokrájenými nakládanými okurkami, filety pstruha a nastrouhaným vejcem. Ozdobte snítkami kopru.
6
TIP : k rybě se báječně hodí odlehčený bramborový salát z našeho receptu
7
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému