1
Jáhly spařené horkou vodou uvařte podle návodu v osolené vodě. Sceďte.
2
V druhém hrnci s vroucí osolenou vodou povařte oloupaný chřest zbavený dřevnatých konců 8 minut.
3
Bílou podélně rozkrojenou omytou část pórku nakrájejte na tenké nudličky. Jednotlivé listy salátu propláchněte, nechte okapat.
4
V pánvi opečte na 4 lžících oleje osolené a opepřené ryby z každé strany 2 minuty. Zakapejte šťávou z ½ limety.
5
Ve větší míse promíchejte jáhly s pórkem, chřestem, špenátem, olejem, solí, pepřem a zbylou šťávou z limety.
6
Rybu podávejte se salátem a kouskem limety.
1
Jáhly spařené horkou vodou uvařte podle návodu v osolené vodě. Sceďte.
2
V druhém hrnci s vroucí osolenou vodou povařte oloupaný chřest zbavený dřevnatých konců 8 minut.
3
Bílou podélně rozkrojenou omytou část pórku nakrájejte na tenké nudličky. Jednotlivé listy salátu propláchněte, nechte okapat.
4
V pánvi opečte na 4 lžících oleje osolené a opepřené ryby z každé strany 2 minuty. Zakapejte šťávou z ½ limety.
5
Ve větší míse promíchejte jáhly s pórkem, chřestem, špenátem, olejem, solí, pepřem a zbylou šťávou z limety.
6
Rybu podávejte se salátem a kouskem limety.