1
Nasekejte lístky koriandru, z limety vymačkejte šťávu a dejte do misky. Oloupanou šalotku a 1 chilli papričku zbavenou semínek nakrájejte najemno a vše smíchejte v misce s olivovým olejem, osolte a opepřete.
2
Papriky zbavte jádřince a nakrájejte na 1cm proužky. Chilli papričku zbavte jádřince a nakrájejte na tenká kolečka. Oloupaný česnek nakrájejte na jemné plátky a lehce v pánvi orestujte na 20 g rozehřátého másla. Přidejte připravené papriky, chilli papričku, římský kmín, lístky tymiánu a 3–4 minuty opékejte. Osolte, opepřete, přilijte víno a 10 minut duste.
3
Do steaků pokojové teploty vetřete sůl, pepř a lehce je potřete zbytkem olivového oleje. Položte na rozpálený, špekem potřený grilovací rošt a pečte z každé strany 2,5–6 minut. Záleží na velikosti masa a stupni propečení, který preferujete. Poté zabalte do alobalu a nechte 10 minut odpočinout.
4
Tortilly z obou stran opečte na grilu a podávejte s masem nakrájeným na plátky, koriandrovou salsou a zakysanou smetanou.
1
Nasekejte lístky koriandru, z limety vymačkejte šťávu a dejte do misky. Oloupanou šalotku a 1 chilli papričku zbavenou semínek nakrájejte najemno a vše smíchejte v misce s olivovým olejem, osolte a opepřete.
2
Papriky zbavte jádřince a nakrájejte na 1cm proužky. Chilli papričku zbavte jádřince a nakrájejte na tenká kolečka. Oloupaný česnek nakrájejte na jemné plátky a lehce v pánvi orestujte na 20 g rozehřátého másla. Přidejte připravené papriky, chilli papričku, římský kmín, lístky tymiánu a 3–4 minuty opékejte. Osolte, opepřete, přilijte víno a 10 minut duste.
3
Do steaků pokojové teploty vetřete sůl, pepř a lehce je potřete zbytkem olivového oleje. Položte na rozpálený, špekem potřený grilovací rošt a pečte z každé strany 2,5–6 minut. Záleží na velikosti masa a stupni propečení, který preferujete. Poté zabalte do alobalu a nechte 10 minut odpočinout.
4
Tortilly z obou stran opečte na grilu a podávejte s masem nakrájeným na plátky, koriandrovou salsou a zakysanou smetanou.