1
Předehřejte troubu na 200 °C, horní a spodní ohřev. Oddělte žloutky a bílky. Bílky vyšlehejte se špetkou soli v tuhý sníh. Žloutky s cukrem a vodou ušlehejte do pěny, vmíchejte mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh.
2
Nalijte do vymazané a vysypané formy. Dejte do trouby a pečte 15 minut. Nechte vychladnout.
3
Hroznové víno omyjte a dejte okapat.
4
Žloutky s cukrem smíchejte v ohnivzdorné misce a šlehejte ve vodní lázni do zhoustnutí. V další míse rozmíchejte mascarpone s aroma a pomalu do něj přidávejte žloutkový krém. Hmotu ještě pečlivě prožeňte šlehačem, aby se ingredience spojily. Vychladlý korpus namažte krémem a vyskládejte na něj pravidelně se střídající hroznové bobule od vnějšího okraje k prostředku. Před podáváním zaprašte moučkovým cukrem.
1
Předehřejte troubu na 200 °C, horní a spodní ohřev. Oddělte žloutky a bílky. Bílky vyšlehejte se špetkou soli v tuhý sníh. Žloutky s cukrem a vodou ušlehejte do pěny, vmíchejte mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh.
2
Nalijte do vymazané a vysypané formy. Dejte do trouby a pečte 15 minut. Nechte vychladnout.
3
Hroznové víno omyjte a dejte okapat.
4
Žloutky s cukrem smíchejte v ohnivzdorné misce a šlehejte ve vodní lázni do zhoustnutí. V další míse rozmíchejte mascarpone s aroma a pomalu do něj přidávejte žloutkový krém. Hmotu ještě pečlivě prožeňte šlehačem, aby se ingredience spojily. Vychladlý korpus namažte krémem a vyskládejte na něj pravidelně se střídající hroznové bobule od vnějšího okraje k prostředku. Před podáváním zaprašte moučkovým cukrem.