1
Heru vyndejte z lednice zhruba 3 hodiny před pečením, aby byla hodně změkla.
2
Změklou ji dejte ji do mísy, přisypte cukr a důkladně utřete do nadýchané směsi.
3
Přidejte vejce, mouku a všechny přísady, kterými chcete beranka ochutit: kůru, koňak, rum nebo skořici.
4
Vlijte tolik mléka, abyste získali hladké nadýchané těsto. Nakonec vmíchejte kypřící prášek a těsto nalijte do máslem vymazané a namletými sušenkami vysypané formy na beránka.
5
V troubě vyhřáté na 160–170 °C pečte 45 minut.
1
Heru vyndejte z lednice zhruba 3 hodiny před pečením, aby byla hodně změkla.
2
Změklou ji dejte ji do mísy, přisypte cukr a důkladně utřete do nadýchané směsi.
3
Přidejte vejce, mouku a všechny přísady, kterými chcete beranka ochutit: kůru, koňak, rum nebo skořici.
4
Vlijte tolik mléka, abyste získali hladké nadýchané těsto. Nakonec vmíchejte kypřící prášek a těsto nalijte do máslem vymazané a namletými sušenkami vysypané formy na beránka.
5
V troubě vyhřáté na 160–170 °C pečte 45 minut.