Stehna prošpikujte česnekem a snítkami rozmarýnu. Osolte, opepřete a potřete olejem. Marinujte nejméně 30 minut. Troubu rozehřejte na 200 °C. Maso a česneky vložte do pekáčku, podlijte vínem a zakryjte alobalem. Po 15 minutách ztlumte teplotu na 180 °C a pečte 1 hodinu. Ke konci pečení odkryjte alobal a nechte dopéct 10–15 minut dozlatova. Podávejte s pečenými bramborami.
1
Stehna prošpikujte česnekem a snítkami rozmarýnu. Osolte, opepřete a potřete olejem. Marinujte nejméně 30 minut. Troubu rozehřejte na 200 °C. Maso a česneky vložte do pekáčku, podlijte vínem a zakryjte alobalem. Po 15 minutách ztlumte teplotu na 180 °C a pečte 1 hodinu. Ke konci pečení odkryjte alobal a nechte dopéct 10–15 minut dozlatova. Podávejte s pečenými bramborami.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!