1
Zeleninu nakrájejte na větší kusy a dejte ji vařit společně se srdci a celými játry na cca 40 minut. Přidejte sůl a bobkový list. Mezitím si uvařte polentu tak, že ji budete postupně přisypávat do půl litru vroucí osolené vody a míchat, dokud nezhoustne.
2
Polentu vyklopte do širší nižší nádoby, zarovnejte a nechte chvíli vychladnout.
3
Z vývaru vyjměte uvařená srdce společně s játry, kouskem mrkve, přidejte kapari, trošku vývaru a vše spolu rozmixujte dohladka.
4
Polentu nakrájejte na obdélníčky cca 3 x 6 cm a na rozpáleném oleji osmažte dozlatova, a poté pomažte paštikou.
1
Zeleninu nakrájejte na větší kusy a dejte ji vařit společně se srdci a celými játry na cca 40 minut. Přidejte sůl a bobkový list. Mezitím si uvařte polentu tak, že ji budete postupně přisypávat do půl litru vroucí osolené vody a míchat, dokud nezhoustne.
2
Polentu vyklopte do širší nižší nádoby, zarovnejte a nechte chvíli vychladnout.
3
Z vývaru vyjměte uvařená srdce společně s játry, kouskem mrkve, přidejte kapari, trošku vývaru a vše spolu rozmixujte dohladka.
4
Polentu nakrájejte na obdélníčky cca 3 x 6 cm a na rozpáleném oleji osmažte dozlatova, a poté pomažte paštikou.