ReceptyPolévka minestrone s extra panenským olivovým olejem
Polévka minestrone s extra panenským olivovým olejem
Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Italská
Veganské
Recepty na každý den
Polévka
Ingredience
Složení
4 porce
Celer 1/4 ks
Mrkev 1 ks
Brambory typu C 150 g
Cuketa 1/4 ks
Petržel 50 g
Cibule 1 ks
Pórek 1/2 ks
Sůl
Olej olivový 30 ml
Voda 800 ml
Fazolky zelené mražené 50 g
Hrášek mražený 100 g
Pepř 1 člž
Fazole bílé sterilované 400 g
Petrželka čerstvá 3 snít.
Celer 1/4 ks
Mrkev 1 ks
Brambory typu C 150 g
Cuketa 1/4 ks
Petržel 50 g
Cibule 1 ks
Pórek 1/2 ks
Sůl
Olej olivový 30 ml
Voda 800 ml
Fazolky zelené mražené 50 g
Hrášek mražený 100 g
Pepř 1 člž
Fazole bílé sterilované 400 g
Petrželka čerstvá 3 snít.
Příprava
1
Brambory, celer a mrkev oloupejte a nakrájejte na kostičky. Petrželku nakrájejte. Cuketu a pórek očistěte a nakrájejte na kousky.
2
Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli orestujte v hrnci na rozpáleném oleji. Přidejte brambory, celer, mrkev, cuketu, pórek a pokračujte v restování. Přidejte vodu, sůl, pepř, propláchnutý mražený hrášek a vařte 40 minut.
3
Poté přidejte zelené fazole, scezené fazole borlotti, petrželku a 10 minut vařte.
1
Brambory, celer a mrkev oloupejte a nakrájejte na kostičky. Petrželku nakrájejte. Cuketu a pórek očistěte a nakrájejte na kousky.
2
Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli orestujte v hrnci na rozpáleném oleji. Přidejte brambory, celer, mrkev, cuketu, pórek a pokračujte v restování. Přidejte vodu, sůl, pepř, propláchnutý mražený hrášek a vařte 40 minut.
3
Poté přidejte zelené fazole, scezené fazole borlotti, petrželku a 10 minut vařte.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!