1
Troubu předehřejte na 170 °C.
2
Maso rozřízněte na 1 cm vysoký plát. Osolte, opepřete a položte na potravinovou fólii.
3
Kostičky slaniny a šalotky osmahněte na 1 lžíci oleje.
4
Promíchejte se švestkami, ořechy, šalvějí a žloutky. Namažte na maso.
5
Pomocí fólie maso zarolujte, fólii odstraňte a váleček svažte provázkem.
6
Roládu nechte zatáhnout v pánvi a poté zakrytou pečte 15 minut. Odkryjte a dopečte 3 minuty dozlatova.
7
Podávejte s jarním salátkem a sklenicí piva.
1
Troubu předehřejte na 170 °C.
2
Maso rozřízněte na 1 cm vysoký plát. Osolte, opepřete a položte na potravinovou fólii.
3
Kostičky slaniny a šalotky osmahněte na 1 lžíci oleje.
4
Promíchejte se švestkami, ořechy, šalvějí a žloutky. Namažte na maso.
5
Pomocí fólie maso zarolujte, fólii odstraňte a váleček svažte provázkem.
6
Roládu nechte zatáhnout v pánvi a poté zakrytou pečte 15 minut. Odkryjte a dopečte 3 minuty dozlatova.
7
Podávejte s jarním salátkem a sklenicí piva.