1
Na majonézu dejte do mísy 3 žloutky, 2 lžičky dijonské hořčice, osolte a opepřete a kapku po kapce opatrně zašlehávejte metličkou nebo ručním mixérem 80 ml slunečnicového oleje. Všechny suroviny by měly mít pokojovou teplotu, aby se lépe spojily. Jakmile bude směs hustá, přidejte 2 lžíce citronové šťávy a nasekané lístky tymiánu, ještě vše dobře promíchejte a pak uložte připravenou majonézu do lednice.
2
Na grilu nebo grilovací pánvi opečte všechny burgery přibližně 5 minut z každé strany a na poslední 2 minuty na ně položte plátek nebo dva uzeného sýra.
3
Rozřízněte bulky a vnitřní část opečte na grilu nebo na pánvi.
4
Spodní část každé bulky potřete připravenou tymiánovou majonézou, přidejte listy omytého salátu, položte na něj 2 plátky masa se sýrem, 2 lžíce nakládaných brusinek a přiklopte druhou půlkou bulky. Řekněte sýr!
1
Na majonézu dejte do mísy 3 žloutky, 2 lžičky dijonské hořčice, osolte a opepřete a kapku po kapce opatrně zašlehávejte metličkou nebo ručním mixérem 80 ml slunečnicového oleje. Všechny suroviny by měly mít pokojovou teplotu, aby se lépe spojily. Jakmile bude směs hustá, přidejte 2 lžíce citronové šťávy a nasekané lístky tymiánu, ještě vše dobře promíchejte a pak uložte připravenou majonézu do lednice.
2
Na grilu nebo grilovací pánvi opečte všechny burgery přibližně 5 minut z každé strany a na poslední 2 minuty na ně položte plátek nebo dva uzeného sýra.
3
Rozřízněte bulky a vnitřní část opečte na grilu nebo na pánvi.
4
Spodní část každé bulky potřete připravenou tymiánovou majonézou, přidejte listy omytého salátu, položte na něj 2 plátky masa se sýrem, 2 lžíce nakládaných brusinek a přiklopte druhou půlkou bulky. Řekněte sýr!