1
Nejprve udělejte krém: V rendlíku přiveďte na středním plameni k varu smetanu a rozříznutý vanilkový lusk. Sejměte z ohně a lusk vyjměte. Žloutky nalijte do větší mísy, přisypte cukr a škrob, dobře prošlehejte a pak za stálého míchání přilévejte smetanu. Vraťte do rendlíku a za stálého míchání vařte na mírném plameni osm až deset minut, aby směs ztuhla. Dejte stranou a nechte zchladnout.
2
Korpus zastříkněte sherry a pak z něj skleničkou o průměru 6 cm vykrájejte osm koleček. Maliny rozdělte do osmi baculatých skleněných hrnečků, zalijte pudinkovým krémem a ,zavíčkujte‘ kolečky piškotu.
3
Bílky dejte do misky a elektrickým šlehačem je ušlehejte dotuha. Pak postupně přisypte cukr a promíchejte. Bílky rozdělte na poháry a dejte na minutu dvě zapéct pod gril.
1
Nejprve udělejte krém: V rendlíku přiveďte na středním plameni k varu smetanu a rozříznutý vanilkový lusk. Sejměte z ohně a lusk vyjměte. Žloutky nalijte do větší mísy, přisypte cukr a škrob, dobře prošlehejte a pak za stálého míchání přilévejte smetanu. Vraťte do rendlíku a za stálého míchání vařte na mírném plameni osm až deset minut, aby směs ztuhla. Dejte stranou a nechte zchladnout.
2
Korpus zastříkněte sherry a pak z něj skleničkou o průměru 6 cm vykrájejte osm koleček. Maliny rozdělte do osmi baculatých skleněných hrnečků, zalijte pudinkovým krémem a ,zavíčkujte‘ kolečky piškotu.
3
Bílky dejte do misky a elektrickým šlehačem je ušlehejte dotuha. Pak postupně přisypte cukr a promíchejte. Bílky rozdělte na poháry a dejte na minutu dvě zapéct pod gril.