Předehřejte si troubu na 190 °C a vyložte dortovou formu pečicím papírem. Ušlehejte vejce s cukrem a pak opatrně vmíchejte mouku. Vlijte do formy a pečte 10–13 minut.
2
Na krém ušlehejte žloutky s cukrem a pak zalijte mlékem. Směs v hrnci zahřívejte, až začne houstnout. Přeceďte, přidejte želatinu a vymíchejte dohladka. Do misky s ušlehanou šlehačkou postupně vmíchejte žloutkovo-mangovou směs a naneste na vychladlý upečený korpus – dejte do lednice. Ve studené vodě nechte povolit želatinu, přidejte horké mangového pyré a cukr. Pak vyndejte z lednice korpus s krémem a nalijte navrch želatinovou směs. Dort nechte aspoň 10 hodin uležet.
1
Předehřejte si troubu na 190 °C a vyložte dortovou formu pečicím papírem. Ušlehejte vejce s cukrem a pak opatrně vmíchejte mouku. Vlijte do formy a pečte 10–13 minut.
2
Na krém ušlehejte žloutky s cukrem a pak zalijte mlékem. Směs v hrnci zahřívejte, až začne houstnout. Přeceďte, přidejte želatinu a vymíchejte dohladka. Do misky s ušlehanou šlehačkou postupně vmíchejte žloutkovo-mangovou směs a naneste na vychladlý upečený korpus – dejte do lednice. Ve studené vodě nechte povolit želatinu, přidejte horké mangového pyré a cukr. Pak vyndejte z lednice korpus s krémem a nalijte navrch želatinovou směs. Dort nechte aspoň 10 hodin uležet.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!