1
Noky uvařte podle návodu na obalu a dejte stranou.
2
Krůtí prsa osolte, opepřete a opečte dozlatova na lžíci oleje. Dejte stranou.
3
Na 2 lžících oleje opékejte cibuli. Po chvíli přidejte pokrájenou mrkev, papriku a žampiony. Minutu společně restujte. Přidejte prolisovaný česnek, sušenou bazalku a fenykl.
4
Do pánve přidejte víno a vařte dvě minuty. Přidejte rajčatový protlak, krájená loupaná rajčata, maso a za občasného promíchávání nechte dalších 5 minut probublávat. Maso natrhejte pomocí vidliček.
5
Odstraňte z ohně a vmíchejte parmazán. Dochuťte solí a pepřem. Servírujte s noky a ozdobte čerstvou bazalkou a vlašskými ořechy.
6
TIP : vyzkoušejte přidat mrkev z naší Tržnice
7
Vitamin A - zdroj vitamin A , přispívá k udržení normálního stavu zraku
1
Noky uvařte podle návodu na obalu a dejte stranou.
2
Krůtí prsa osolte, opepřete a opečte dozlatova na lžíci oleje. Dejte stranou.
3
Na 2 lžících oleje opékejte cibuli. Po chvíli přidejte pokrájenou mrkev, papriku a žampiony. Minutu společně restujte. Přidejte prolisovaný česnek, sušenou bazalku a fenykl.
4
Do pánve přidejte víno a vařte dvě minuty. Přidejte rajčatový protlak, krájená loupaná rajčata, maso a za občasného promíchávání nechte dalších 5 minut probublávat. Maso natrhejte pomocí vidliček.
5
Odstraňte z ohně a vmíchejte parmazán. Dochuťte solí a pepřem. Servírujte s noky a ozdobte čerstvou bazalkou a vlašskými ořechy.
6
TIP : vyzkoušejte přidat mrkev z naší Tržnice
7
Vitamin A - zdroj vitamin A , přispívá k udržení normálního stavu zraku