1
Brambory uvařte ve slupce a poté oloupejte. Dýni rozkrájejte na menší plátky, povařte i se slupkou 10 minut a nechte vychladnout.
2
Maso nakrájejte na malé kousky a osmahněte na oleji dozlatova. Podlijte smetanou a přidejte rozdrobený bujón. Promíchejte a nechte pět minut vařit.
3
Z dýně odstraňte slupku a vložte do mísy. Přidejte brambory, máslo a mléko a rozmačkejte na kaši, ke konci můžete použít ruční šlehač pro dosažení opravdu jemné konzistence. Ochutnejte a případně kaši dosolte. Maso s omáčkou a kaší podávejte se zeleninovou oblohou.
1
Brambory uvařte ve slupce a poté oloupejte. Dýni rozkrájejte na menší plátky, povařte i se slupkou 10 minut a nechte vychladnout.
2
Maso nakrájejte na malé kousky a osmahněte na oleji dozlatova. Podlijte smetanou a přidejte rozdrobený bujón. Promíchejte a nechte pět minut vařit.
3
Z dýně odstraňte slupku a vložte do mísy. Přidejte brambory, máslo a mléko a rozmačkejte na kaši, ke konci můžete použít ruční šlehač pro dosažení opravdu jemné konzistence. Ochutnejte a případně kaši dosolte. Maso s omáčkou a kaší podávejte se zeleninovou oblohou.