1
Troubu předehřejte na 160 °C.
2
Maso nakrájejte na kostky, cibuli nadrobno, řapíkatý celer, mrkev a petržel na kousky.
3
V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby opečte na oleji cibuli, přisypte maso a nechte zatáhnout. Vsypte koření, osolte a opepřete. Vmíchejte zeleninu a restujte 5 minut.
4
Přilijte rajčata a vývar, zakryjte a pečte 2 hodiny.
5
Oloupané brambory nakrájejte na plátky. Rovnoměrně vyskládejte na maso, osolte, opepřete a odkryté vraťte do trouby na dalších 30 minut. Pečte při teplotě 190 °C.
6
Podávejte v doprovodu červeného vína, ozdobené libovolnou zelenou natí nebo bylinkou.
1
Troubu předehřejte na 160 °C.
2
Maso nakrájejte na kostky, cibuli nadrobno, řapíkatý celer, mrkev a petržel na kousky.
3
V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby opečte na oleji cibuli, přisypte maso a nechte zatáhnout. Vsypte koření, osolte a opepřete. Vmíchejte zeleninu a restujte 5 minut.
4
Přilijte rajčata a vývar, zakryjte a pečte 2 hodiny.
5
Oloupané brambory nakrájejte na plátky. Rovnoměrně vyskládejte na maso, osolte, opepřete a odkryté vraťte do trouby na dalších 30 minut. Pečte při teplotě 190 °C.
6
Podávejte v doprovodu červeného vína, ozdobené libovolnou zelenou natí nebo bylinkou.