1
V rendlíku přiveďte 400 ml vody k varu, stáhněte na mírný stupeň ohřevu, vložte sáček čaje Perla, nechte 3–4 minuty louhovat a pak sáček odeberte.
2
Přidejte 60 ml rumu, vymačkanou šťávu z pomeranče, oloupaný kousek zázvoru nakrájený na tenké plátky, 2 lžíce javorového sirupu, svitek skořice, hřebíček a badyán.
3
Promíchejte a na mírném ohni zahřívejte 5 minut, ale tak, aby se punč nezačal vařit, a poté přeceďte.
4
Podávejte s plátkem pomeranče a ozdobte kořením. Na zdraví!
1
V rendlíku přiveďte 400 ml vody k varu, stáhněte na mírný stupeň ohřevu, vložte sáček čaje Perla, nechte 3–4 minuty louhovat a pak sáček odeberte.
2
Přidejte 60 ml rumu, vymačkanou šťávu z pomeranče, oloupaný kousek zázvoru nakrájený na tenké plátky, 2 lžíce javorového sirupu, svitek skořice, hřebíček a badyán.
3
Promíchejte a na mírném ohni zahřívejte 5 minut, ale tak, aby se punč nezačal vařit, a poté přeceďte.
4
Podávejte s plátkem pomeranče a ozdobte kořením. Na zdraví!