1
Začněte s nádivkou. Housku opražte nasucho v troubě dozlatova.
2
Cibulku nechte zesklovatět na másle a přesuňte ji do mísy.
3
Přidejte petrželku, žloutky a smetanu. Pak vmíchejte housky, osolte, opepřete a dochuťte muškátovým oříškem.
4
Vyšlehejte pevný sníh z bílků a nakonec ho přidejte do směsi.
5
Předehřejte troubu na 200 °C.
6
Kuře osolte a vyplňte břišní dutinu nádivkou. Pečte dozlatova, přibližně hodinu.
7
Pokud vám zbyla nádivka, udělejte z ní kouli a pečte s kuřetem.
1
Začněte s nádivkou. Housku opražte nasucho v troubě dozlatova.
2
Cibulku nechte zesklovatět na másle a přesuňte ji do mísy.
3
Přidejte petrželku, žloutky a smetanu. Pak vmíchejte housky, osolte, opepřete a dochuťte muškátovým oříškem.
4
Vyšlehejte pevný sníh z bílků a nakonec ho přidejte do směsi.
5
Předehřejte troubu na 200 °C.
6
Kuře osolte a vyplňte břišní dutinu nádivkou. Pečte dozlatova, přibližně hodinu.
7
Pokud vám zbyla nádivka, udělejte z ní kouli a pečte s kuřetem.