1
V misce smíchejte 30 g mouky, 50 g třtinového cukru, 20 g strouhaného kokosu a 2 lžíce másla na drobenku.
2
Rozložte ji na plech s pečicím papírem a pečte v troubě na 170 °C po dobu 10 minut dozlatova.
3
Mezitím smíchejte 450 g sýra cottage se 2 lžícemi medu a pár kapkami vanilkového extraktu.
4
Směs rozdělte do pohárových sklenic, doplňte ovocem, které je pro vás v krabičkách připraveno bez další práce, a posypte drobenkou. Chuť plnou slunce si můžete vychutnat i na podzim v excelentním poháru, který je díky praktickým balením zralého ovoce hotový raz dva.
1
V misce smíchejte 30 g mouky, 50 g třtinového cukru, 20 g strouhaného kokosu a 2 lžíce másla na drobenku.
2
Rozložte ji na plech s pečicím papírem a pečte v troubě na 170 °C po dobu 10 minut dozlatova.
3
Mezitím smíchejte 450 g sýra cottage se 2 lžícemi medu a pár kapkami vanilkového extraktu.
4
Směs rozdělte do pohárových sklenic, doplňte ovocem, které je pro vás v krabičkách připraveno bez další práce, a posypte drobenkou. Chuť plnou slunce si můžete vychutnat i na podzim v excelentním poháru, který je díky praktickým balením zralého ovoce hotový raz dva.