1
V míse vyšlehejte 3 vejce spolu s 200 g cukru krupice do nadýchané pěny a pak pomalu zašlehejte 200 ml oleje. Do mísy prosejte 150 g mouky, přidejte 50 g kokosu, lžičku kypřicího prášku a špetku soli. Směs promíchejte a po třetinách přidávejte do vyšlehané směsi. Nakonec přimíchejte 50 ml mléka. Těsto vlijte na plech opatřený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 180 °C 20 minut. Po upečení nechte zcela vychladnout na chladicí mřížce.
2
Do rendlíku vložte 50 g omytých a na kousky nakrájených jahod. Přesypte 50 g třtinového cukru a přiveďte k varu. Až se cukr rozpustí, směs rozmixujte tyčovým mixérem. Vychladlý korpus natrhejte na menší kousky a 1/3 korpusu zcela rozdrobte do menší misky. Přidejte 50 ml salka, 50 g másla a vypracujte lepivé těstíčko. Vytvarujte 8 menších kuliček na zaječí tlapky a 4 větší kuličky na zaječí hlavičky. Kuličky obalte ve zbylých 20 g kokosu. Kuličky dejte na chvíli ztuhnout do lednice.
3
Zbylých 100 g jahod očistěte a omyjte. Polovinu nakrájejte na plátky a druhou na čtvrtiny. Vyšlehejte 300 ml smetany dotuha. Do 4 pohárů rozdělte připravený jahodový sirup. Střídavě přidávejte natrhaný korpus, plátky jahod a šlehačku. Rozstřihněte napůl 2 bonbony marshmallow, aby vám vznikly 4 kusy. Každou polovinu bonbonu rozstřihněte v půlce do 2/3, aby vám vznikla 2 spojená ouška. Ouška přilepte rozpuštěnou bílou čokoládou na zaječí hlavičky. Hlavičky dozdobte kuličkami čokoládového zdobení, které také přilepíte čokoládou, stejně jako lentilku na čumáček.
4
Vršek poháru ozdobte zbývajícími čtvrtkami jahod. Doprostřed dejte zaječí hlavičku a před ni dvě tlapky. Dobrou chuť!
1
V míse vyšlehejte 3 vejce spolu s 200 g cukru krupice do nadýchané pěny a pak pomalu zašlehejte 200 ml oleje. Do mísy prosejte 150 g mouky, přidejte 50 g kokosu, lžičku kypřicího prášku a špetku soli. Směs promíchejte a po třetinách přidávejte do vyšlehané směsi. Nakonec přimíchejte 50 ml mléka. Těsto vlijte na plech opatřený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 180 °C 20 minut. Po upečení nechte zcela vychladnout na chladicí mřížce.
2
Do rendlíku vložte 50 g omytých a na kousky nakrájených jahod. Přesypte 50 g třtinového cukru a přiveďte k varu. Až se cukr rozpustí, směs rozmixujte tyčovým mixérem. Vychladlý korpus natrhejte na menší kousky a 1/3 korpusu zcela rozdrobte do menší misky. Přidejte 50 ml salka, 50 g másla a vypracujte lepivé těstíčko. Vytvarujte 8 menších kuliček na zaječí tlapky a 4 větší kuličky na zaječí hlavičky. Kuličky obalte ve zbylých 20 g kokosu. Kuličky dejte na chvíli ztuhnout do lednice.
3
Zbylých 100 g jahod očistěte a omyjte. Polovinu nakrájejte na plátky a druhou na čtvrtiny. Vyšlehejte 300 ml smetany dotuha. Do 4 pohárů rozdělte připravený jahodový sirup. Střídavě přidávejte natrhaný korpus, plátky jahod a šlehačku. Rozstřihněte napůl 2 bonbony marshmallow, aby vám vznikly 4 kusy. Každou polovinu bonbonu rozstřihněte v půlce do 2/3, aby vám vznikla 2 spojená ouška. Ouška přilepte rozpuštěnou bílou čokoládou na zaječí hlavičky. Hlavičky dozdobte kuličkami čokoládového zdobení, které také přilepíte čokoládou, stejně jako lentilku na čumáček.
4
Vršek poháru ozdobte zbývajícími čtvrtkami jahod. Doprostřed dejte zaječí hlavičku a před ni dvě tlapky. Dobrou chuť!