1
Ve velkém hrnci rozpusťte máslo s olejem. Vsypte na kolečka nakrájené, oloupané cibule a na středním ohni restujte 10 minut.
2
Přisypte cukr, promíchejte, přidejte mandle, vločky, tymián a ještě 1 minutu opékejte. Podlijte vínem, přiveďte k varu a vlijte vodu. Vložte hovězí bujón, přiveďte k varu a 15 minut povařte.
3
Pokrájejte ciabattu, obložte ji plátky sýra a asi 5 minut před dovařením polévky ji vložte do trouby rozehřáté na 190 °C gril. Pečte 3–5 minut do rozpečení sýra.
4
Polévku podávejte se sýrovou topinkou přímo uvnitř misky nebo talíře.
1
Ve velkém hrnci rozpusťte máslo s olejem. Vsypte na kolečka nakrájené, oloupané cibule a na středním ohni restujte 10 minut.
2
Přisypte cukr, promíchejte, přidejte mandle, vločky, tymián a ještě 1 minutu opékejte. Podlijte vínem, přiveďte k varu a vlijte vodu. Vložte hovězí bujón, přiveďte k varu a 15 minut povařte.
3
Pokrájejte ciabattu, obložte ji plátky sýra a asi 5 minut před dovařením polévky ji vložte do trouby rozehřáté na 190 °C gril. Pečte 3–5 minut do rozpečení sýra.
4
Polévku podávejte se sýrovou topinkou přímo uvnitř misky nebo talíře.