1
Oloupané cibule nakrájejte na větší kostky a na pánvi na rozpáleném olivovém oleji smažte dozlatova. Zasypte cukrem, nechte zkaramelizovat, zalijte balsamikem, přidejte sůl, pepř, tymián a nechte 10 minut dusit pod pokličkou.
2
Těsto rozválejte a vykrojte 2 větší kruhy o průměru 25 cm. Sýr Brie Les Chateaux de France rozkrájejte na kostky. Do středu každého kruhu položte 200 g sýra a posypte karamelizovanou cibulí.
3
Aby vznikl tvar měšce, přeložte kraje těsta jemně přes sýr. Při překrývání tvořte pravidelné záhyby a postupně je spojte přimáčknutím k sobě. Před pečením potřete těsto rozšlehaným vejcem.
4
Pečte na 180 °C po dobu 20 minut. Podávejte hned po vytažení z trouby.
1
Oloupané cibule nakrájejte na větší kostky a na pánvi na rozpáleném olivovém oleji smažte dozlatova. Zasypte cukrem, nechte zkaramelizovat, zalijte balsamikem, přidejte sůl, pepř, tymián a nechte 10 minut dusit pod pokličkou.
2
Těsto rozválejte a vykrojte 2 větší kruhy o průměru 25 cm. Sýr Brie Les Chateaux de France rozkrájejte na kostky. Do středu každého kruhu položte 200 g sýra a posypte karamelizovanou cibulí.
3
Aby vznikl tvar měšce, přeložte kraje těsta jemně přes sýr. Při překrývání tvořte pravidelné záhyby a postupně je spojte přimáčknutím k sobě. Před pečením potřete těsto rozšlehaným vejcem.
4
Pečte na 180 °C po dobu 20 minut. Podávejte hned po vytažení z trouby.