1
Vepřové trhané vyjměte z obalu, odstraňte varnou fólii, vložte do zapékací nádoby a pečte na 180 °C po dobu 20 minut.
2
V misce promíchejte 200 g zakysané smetany se lžící kečupu. Oloupejte 2 cibule, nakrájejte na kolečka a rozeberte na kroužky. Mrkve oloupejte a nakrájejte na jemné hranolky. Okurku nakrájejte stejným způsobem.
3
Bulky rozkrojte a řeznou stranou opečte na grilovací pánvi na lžíci rozpáleného oleje.
4
Poté spodní opečenou část potřete připraveným dipem, na něj nandejte trhané maso, zeleninu, posypte nasekaným koriandrem a přiklopte horní částí bulky. Bio burger je plný kvalitních surovin a přitom hotový za půl hodiny.
1
Vepřové trhané vyjměte z obalu, odstraňte varnou fólii, vložte do zapékací nádoby a pečte na 180 °C po dobu 20 minut.
2
V misce promíchejte 200 g zakysané smetany se lžící kečupu. Oloupejte 2 cibule, nakrájejte na kolečka a rozeberte na kroužky. Mrkve oloupejte a nakrájejte na jemné hranolky. Okurku nakrájejte stejným způsobem.
3
Bulky rozkrojte a řeznou stranou opečte na grilovací pánvi na lžíci rozpáleného oleje.
4
Poté spodní opečenou část potřete připraveným dipem, na něj nandejte trhané maso, zeleninu, posypte nasekaným koriandrem a přiklopte horní částí bulky. Bio burger je plný kvalitních surovin a přitom hotový za půl hodiny.