1
Cibuli nasekejte nadrobno a nechte ji na oleji zesklovatět. Přidejte maso, chvíli opékejte, pak zaprašte paprikou, promíchejte a krátce osmahněte, přidejte sůl, veškeré koření i česnek a zalijte vodou, aby bylo maso ponořené.
2
Duste doměkka, minimálně 45 minut. Pokud je potřeba, podlévejte. Nakonec maso vyjměte, šťávu zaprašte moukou, promíchejte a prohřejte.
3
Do hrnce vraťte maso, přidejte kolečka okurek a znovu prohřejte. Podávejte s houskovým knedlíkem. Guláš je možné ozdobit i kolečky cibule.
1
Cibuli nasekejte nadrobno a nechte ji na oleji zesklovatět. Přidejte maso, chvíli opékejte, pak zaprašte paprikou, promíchejte a krátce osmahněte, přidejte sůl, veškeré koření i česnek a zalijte vodou, aby bylo maso ponořené.
2
Duste doměkka, minimálně 45 minut. Pokud je potřeba, podlévejte. Nakonec maso vyjměte, šťávu zaprašte moukou, promíchejte a prohřejte.
3
Do hrnce vraťte maso, přidejte kolečka okurek a znovu prohřejte. Podávejte s houskovým knedlíkem. Guláš je možné ozdobit i kolečky cibule.