Na seznamu dobrot české klasické kuchyně rozhodně nesmí chybět chutná kombinace kyselých okurek a pečeného hovězího masa. Znojemský národní poklad nepřidávejte tentokrát do omáčky, ale zabalte do rolády s bohatou náplní.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Hovězí kýta 400 g
Vejce 4 ks
Sůl
Mouka hrubá 1 plž
Anglická slanina 100 g
Sádlo 2 plž
Kyselé okurky 6 ks
Hořčice plnotučná 2 plž
Vývar hovězí 500 ml
Rýže 300 g
Pepř
Máslo 1 plž
Hovězí kýta 400 g
Vejce 4 ks
Sůl
Mouka hrubá 1 plž
Anglická slanina 100 g
Sádlo 2 plž
Kyselé okurky 6 ks
Hořčice plnotučná 2 plž
Vývar hovězí 500 ml
Rýže 300 g
Pepř
Máslo 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!