1
Z každého ovoce odeberte 125 g a vsypte do kastrůlku nebo ešusu spolu s cukrem a šťávou z citronu. Přiveďte k mírnému varu a za občasného míchání vařte 5 minut. Odstavte z ohně a nechte lehce vychladnout.
2
Poté k ovoci přilijte griotku a promíchejte. Do každé sklenice vložte po 2 lžících ovocné směsi. Přidejte kopeček zmrzliny, vsypte čerstvé ovoce a postup opakujte do zaplnění sklenic.
3
Nakonec ještě ozdobte zbylým čerstvým ovocem.
1
Z každého ovoce odeberte 125 g a vsypte do kastrůlku nebo ešusu spolu s cukrem a šťávou z citronu. Přiveďte k mírnému varu a za občasného míchání vařte 5 minut. Odstavte z ohně a nechte lehce vychladnout.
2
Poté k ovoci přilijte griotku a promíchejte. Do každé sklenice vložte po 2 lžících ovocné směsi. Přidejte kopeček zmrzliny, vsypte čerstvé ovoce a postup opakujte do zaplnění sklenic.
3
Nakonec ještě ozdobte zbylým čerstvým ovocem.