1
Rozehřejte 70 g másla v rendlíku se 70 g javorového sirupu. Poté promíchejte se 160 g pohankové mouky, špetkou sušeného zázvoru a ½ lžičky kypřicího prášku. Těsto nechte 20 minut odpočinout v lednici.
2
Poté jej rozválejte mezi 2 archy pečicího papíru a vykrájejte pomocí vykrajovátka kolečka. Přendejte na plech opatřený pečicím papírem a pečte na 180 °C po dobu 15 minut. Nechte vychladnout.
3
Vyndejte z mrazničky 420 ml zmrzliny a nechte lehce povolit. Do třetiny zmrzliny rozmíchejte 50 g omytých malin, do třetiny oloupané, na malé kousky nakrájené kiwi.
4
Půlku sušenek potřete vždy jedním ze tří připravených druhů zmrzliny a poté přiklopte zbývajícími sušenkami. Nechte alespoň 30 minut zamrazit v mrazničce a podávejte. Čistá příroda může být i ve sladkostech.
1
Rozehřejte 70 g másla v rendlíku se 70 g javorového sirupu. Poté promíchejte se 160 g pohankové mouky, špetkou sušeného zázvoru a ½ lžičky kypřicího prášku. Těsto nechte 20 minut odpočinout v lednici.
2
Poté jej rozválejte mezi 2 archy pečicího papíru a vykrájejte pomocí vykrajovátka kolečka. Přendejte na plech opatřený pečicím papírem a pečte na 180 °C po dobu 15 minut. Nechte vychladnout.
3
Vyndejte z mrazničky 420 ml zmrzliny a nechte lehce povolit. Do třetiny zmrzliny rozmíchejte 50 g omytých malin, do třetiny oloupané, na malé kousky nakrájené kiwi.
4
Půlku sušenek potřete vždy jedním ze tří připravených druhů zmrzliny a poté přiklopte zbývajícími sušenkami. Nechte alespoň 30 minut zamrazit v mrazničce a podávejte. Čistá příroda může být i ve sladkostech.