1
Do kastrůlku dejte kondenzované mléko a zahřejte pod bod varu. Prošlehejte metličkou se smetanou, aby kondenzované mléko zřídlo a bylo tekutější.
2
Do odměrky nasypte instantní kávu Perla Intenza. Zalijte ji vroucí vodou, promíchejte a nechte vychladnout.
3
Připravte 4 vyšší zavařovací sklenice. Každou sklenici nakloňte, po vnitřní stěně pomalu nalijte karamelové kondenzované mléko a vložte na 5 minut do mrazáku.
4
Poté dejte do každé sklenice 3 malé kopečky vanilkové zmrzliny.
5
Vychladlou kávu postupně opatrně nalijte do sklenic se zmrzlinou.
6
Nakonec vše ozdobte nastrouhanou čokoládou.
1
Do kastrůlku dejte kondenzované mléko a zahřejte pod bod varu. Prošlehejte metličkou se smetanou, aby kondenzované mléko zřídlo a bylo tekutější.
2
Do odměrky nasypte instantní kávu Perla Intenza. Zalijte ji vroucí vodou, promíchejte a nechte vychladnout.
3
Připravte 4 vyšší zavařovací sklenice. Každou sklenici nakloňte, po vnitřní stěně pomalu nalijte karamelové kondenzované mléko a vložte na 5 minut do mrazáku.
4
Poté dejte do každé sklenice 3 malé kopečky vanilkové zmrzliny.
5
Vychladlou kávu postupně opatrně nalijte do sklenic se zmrzlinou.
6
Nakonec vše ozdobte nastrouhanou čokoládou.