1
Do kastrůlku vsypte cukr, skořici a 4 větvičky rozmarýnu. Přilijte vodu a na mírném ohni vařte 15 minut. Vzniklý sirup sceďte a nechte vychladnout.
2
Dva a půl pomeranče s citronem odšťavněte. Granátové jablko rozpulte a vyndejte semínka. Dvě lžíce semínek dejte stranou a zbytek rozmixujte.
3
Do džbánu vsypte led. Dolijte šťávou z citrusů, granátového jablka, rozmarýnovým sirupem a červeným vínem. Promíchejte, vsypte
4
2 lžíce granátových semínek a ozdobte plátky pomeranče s větvičkami rozmarýnu.
1
Do kastrůlku vsypte cukr, skořici a 4 větvičky rozmarýnu. Přilijte vodu a na mírném ohni vařte 15 minut. Vzniklý sirup sceďte a nechte vychladnout.
2
Dva a půl pomeranče s citronem odšťavněte. Granátové jablko rozpulte a vyndejte semínka. Dvě lžíce semínek dejte stranou a zbytek rozmixujte.
3
Do džbánu vsypte led. Dolijte šťávou z citrusů, granátového jablka, rozmarýnovým sirupem a červeným vínem. Promíchejte, vsypte
4
2 lžíce granátových semínek a ozdobte plátky pomeranče s větvičkami rozmarýnu.