1
Očistěte ½ dýně Hokkaidó, nakrájejte ji na 2cm kousky a naskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě na 180 °C po dobu 15 minut.
2
Zbavte košťálu ½ kapusty a rozdělte ji na jednotlivé listy. Ty natrhejte na větší kusy. Červenou cibuli oloupejte a nakrájejte na měsíčky. Kapustu a cibuli přidejte na plech k pečené dýni a dohromady pečte dalších 8 minut.
3
Do misky vlijte 40 ml olivového oleje, šťávu z 1 citronu, oloupaný a prolisovaný stroužek česneku a lžíci medu. Osolte, opepřete a smíchejte na dresink. V míse smíchejte pečenou zeleninu, ½ vyloupaného granátového jablka a 300 g natrhaného masa z vaření z předchozího dne.
4
Ze 100 g staršího chleba nakrájejte co možná nejtenčí plátky. Položte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě na 180 °C po dobu 8 minut dokřupava. Salát servírujte na velké míse. Nakonec ho ozdobte nalámanými chlebovými krutony. Závan léta v zimním kabátku je na stole!
1
Očistěte ½ dýně Hokkaidó, nakrájejte ji na 2cm kousky a naskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě na 180 °C po dobu 15 minut.
2
Zbavte košťálu ½ kapusty a rozdělte ji na jednotlivé listy. Ty natrhejte na větší kusy. Červenou cibuli oloupejte a nakrájejte na měsíčky. Kapustu a cibuli přidejte na plech k pečené dýni a dohromady pečte dalších 8 minut.
3
Do misky vlijte 40 ml olivového oleje, šťávu z 1 citronu, oloupaný a prolisovaný stroužek česneku a lžíci medu. Osolte, opepřete a smíchejte na dresink. V míse smíchejte pečenou zeleninu, ½ vyloupaného granátového jablka a 300 g natrhaného masa z vaření z předchozího dne.
4
Ze 100 g staršího chleba nakrájejte co možná nejtenčí plátky. Položte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě na 180 °C po dobu 8 minut dokřupava. Salát servírujte na velké míse. Nakonec ho ozdobte nalámanými chlebovými krutony. Závan léta v zimním kabátku je na stole!