1
Všechny suroviny na majonézu, kromě citronové šťávy, rozmixujte dohladka. Nakonec zašlehejte citronovou šťávu a nechte chladit v lednici.
2
Do středně velké sklenice s víčkem dejte cibulky, ocet, cukr, sůl a pepř. Sklenici zavřete a nechte cibulky alespoň 10 minut naložené, občas protřeste, aby se rozpustila sůl a cukr. Pokud byste nespotřebovali ihned, v lednici vydrží až 1 týden.
3
Plátky chleba na 1 sendvič opečte a oba potřete silnější vrstvou majonézy. Na stranu chleba s majonézou naklaďte avokádo, mozzarellu, rajče, okurku, nakládané cibulky, klíčky a salát. Přikryjte druhým plátkem chleba (s majonézou dovnitř) a jemně přitlačte. Sendviče můžete také zabalit do svačinového nebo pečicího papíru, nebo je zajistit párátky a rozpůlit.
1
Všechny suroviny na majonézu, kromě citronové šťávy, rozmixujte dohladka. Nakonec zašlehejte citronovou šťávu a nechte chladit v lednici.
2
Do středně velké sklenice s víčkem dejte cibulky, ocet, cukr, sůl a pepř. Sklenici zavřete a nechte cibulky alespoň 10 minut naložené, občas protřeste, aby se rozpustila sůl a cukr. Pokud byste nespotřebovali ihned, v lednici vydrží až 1 týden.
3
Plátky chleba na 1 sendvič opečte a oba potřete silnější vrstvou majonézy. Na stranu chleba s majonézou naklaďte avokádo, mozzarellu, rajče, okurku, nakládané cibulky, klíčky a salát. Přikryjte druhým plátkem chleba (s majonézou dovnitř) a jemně přitlačte. Sendviče můžete také zabalit do svačinového nebo pečicího papíru, nebo je zajistit párátky a rozpůlit.