1
Zmražený hrášek zalijte horkou vodou a nechte okapat.
2
V hrnci přiveďte k varu vodu, ocet, cukr, sůl a koření. Vařte 10 minut.
3
Mrkev, celer a petržel oloupejte a nakrájejte na kostičky. Oloupanou cibuli pokrájejte nahrubo.
4
V míse promíchejte všechnu zeleninu a plňte do sterilizovaných sklenic. Zalijte svařeným nálevem až po okraj, uzavřete a zavařte.
1
Zmražený hrášek zalijte horkou vodou a nechte okapat.
2
V hrnci přiveďte k varu vodu, ocet, cukr, sůl a koření. Vařte 10 minut.
3
Mrkev, celer a petržel oloupejte a nakrájejte na kostičky. Oloupanou cibuli pokrájejte nahrubo.
4
V míse promíchejte všechnu zeleninu a plňte do sterilizovaných sklenic. Zalijte svařeným nálevem až po okraj, uzavřete a zavařte.