Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyZeleninová polévka z kuřecího vývaru
Albert logoAlbert logo
  • Zeleninová polévka z kuřecího vývaru

Zeleninová polévka z kuřecího vývaru

Polévka je grunt a u poctivého vývaru toto úsloví platí dvojnásob. Správný masový vývar se vždy připravuje z masa a kostí, samotné maso mu nedá dostatečnou intenzitu chuti. Proto jsou skelety na kuřecí vývar nejvhodnější.
Zeleninová polévka z kuřecího vývaru
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Recepty na každý den
Polévka

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 20 g
  • Slanina 50 g
  • Česnek 1 strouž.
  • Fazolky zelené mražené 60 g
  • Mrkev 2 ks
  • Vývar kuřecí BIO 1,5 l
  • Citronová šťáva 2 plž
  • Kukuřice sterilovaná 5 plž
  • Zakysaná smetana 190 ml
  • Mouka hladká 1 plž
  • Petrželka čerstvá
  • Sůl
  • Pepř
  • Máslo 20 g
  • Slanina 50 g
  • Česnek 1 strouž.
  • Fazolky zelené mražené 60 g
  • Mrkev 2 ks
  • Vývar kuřecí BIO 1,5 l
  • Citronová šťáva 2 plž
  • Kukuřice sterilovaná 5 plž
  • Zakysaná smetana 190 ml
  • Mouka hladká 1 plž
  • Petrželka čerstvá
  • Sůl
  • Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.