1
Oloupané cibule nakrájejte na tenká kolečka. V polévkovém hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a opečte na něm polovinu cibule do světle zlaté barvy.
2
Pak přisypte hořčičná semínka a kmín a nechte je rozvonět. Přidejte kari pastu, pórek, mrkev, brambory, petržel a míchejte, aby se zelenina obalila kari pastou. Zalijte vývarem, přiveďte k varu a vařte asi 20 minut, až bude zelenina měkká.
3
Mezitím na zbylém oleji opečte dozlatova zbylou cibuli.
4
Hotovou polévku rozmixujte dohladka. Vmíchejte jogurt, osolte, opepřete.
5
Podávejte s opečenou cibulí, bylinkami a lžící jogurtu.
1
Oloupané cibule nakrájejte na tenká kolečka. V polévkovém hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a opečte na něm polovinu cibule do světle zlaté barvy.
2
Pak přisypte hořčičná semínka a kmín a nechte je rozvonět. Přidejte kari pastu, pórek, mrkev, brambory, petržel a míchejte, aby se zelenina obalila kari pastou. Zalijte vývarem, přiveďte k varu a vařte asi 20 minut, až bude zelenina měkká.
3
Mezitím na zbylém oleji opečte dozlatova zbylou cibuli.
4
Hotovou polévku rozmixujte dohladka. Vmíchejte jogurt, osolte, opepřete.
5
Podávejte s opečenou cibulí, bylinkami a lžící jogurtu.